SUS FELDTSKOV STATSAUTORISERET FODTERAPEUT
Tlf.: 26 25 84 45
Åbningstider
Mandag 08:30 – 17:30
Tirsdag 08:30 – 17:30
Onsdag 08:30 – 17:30
Torsdag 08:30 – 17:30
Fredag 08:30 – 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Afbud skal meddeles senest dagen før inden kl. 16, da der ellers vil blive pålagt et gebyr på DKK 375,-.
Afbud skal meddeles pr. telefon.

BEHANDLINGER & PRISER

Da jeg har fravalgt overenskomstaftalen med Regionen, tager jeg ikke mod henvisninger fra lægen.

Alle har glæde af regelmæssig fodbehandling, fordi det er med til at holde fødderne sunde og forebygge eventuelle problemer. Smerter andre steder i kroppen kan nemlig stamme fra dine fødder, for hvis dine fødder ikke fungerer anatomisk korrekt, absorberer de ikke stød, og det kan forplante sig til andre dele af kroppen. Det kommer især til udtryk, hvis du dyrker en sportsgren, som belaster dine fødder. På baggrund af en analyse af din gang, kan jeg i min egenskab af fodterapeut udarbejde specialindlæg, som kan kompensere for ubalancen og dermed afhjælpe eller forebygge smerter i f.eks. ryg, knæ eller hofter. Oplever du smerter eller ubehag på fødderne eller i tåneglene, kan det skyldes hård hud, nedgroede negle, ligtorne el.lign.

En fodbehandling hos mig består i, at jeg danner mig et overblik over dine fødders almene tilstand og herefter behandler f.eks. hård hud, ligtorne, fortykkede og nedgroede negle mv. En almindelig fodbehandling tager ca. 45 minutter. I den tid sørger jeg for, at vi  får en god snak om fødder, eventuelle smerter, sygdomme og daglige rutiner – ligesom jeg også kommer omkring gode råd til og vejledning i, hvordan dine fødder plejes bedst, hvad du skal holde øje med, og evt. hvilke sko der vil kunne forbedre din fodsundhed.

For husk: Sunde fødder kommer ikke af sig selv. De skal plejes regelmæssigt. Helt på linje med hud, hår og negle. Sus er DIN VEJ TIL SUNDE FØDDER.

SUS FELDTSKOV STATSAUTORISERET FODTERAPEUT

FODBEHANDLING

Fodbehandlingen, som vælges af både unge og ældre, starter med et afslappende fodbad. Herefter rettes neglene til, og der slibes og renses. Fødderne behandles for evt. ligtorne, hård hud og hælrevner. Undervejs vurderes individuelt i forhold til både hud og evt. sygdomme. Ved endt behandling smøres fødderne ind i creme med en let fodmassage.

DKK 515,-

LUKSUS FODBEHANDLING

Her starter du med et afslappende fodbad og en speciel fodsalt – evt. fra den opkvikkende serie, Derefter får du fødderne scrubbet, og en fod-/ benmaske bliver lagt, inden dine negle klippes, files og renses. Fodmasken fjernes, og den hårde hud beskæres og slibes evt. Til sidst smøres dine fødder ind i cremen fra den valgte serie. En let fodmassage indgår.

DKK 725,-

FODMASSAGE

Fodmassage gives udelukkende som tillæg til fodbehandling. Varighed: ca. 15 min.

DKK 200,-

PARAFFINKUR (EN SKØN TIME-OUT)

Paraffinkur gives udelukkende i forbindelse med en fodbehandling. Varighed: ca. 30 min.
Der er her tale om en super plejende behandling, der afhjælper tørre neglebånd og fødder. Dine fødder dyppes i paraffinen 3-4 gange. Paraffinen størkner og danner en tyk, varm masse. Herefter pakkes dine fødder ind i en plast fodpose og en oversize fodsok, som du skal sidde med i ca. 10 minutter for at holde på varmen og sikre optimal effekt. Under denne lille pause slukkes lyset, og du får et tæppe på, inden paraffinen afslutningsvis tages af, og dine fødder smøres ind i fugtgivende creme.

DKK 220,-

DELBEHANDLING

Denne behandling retter sig mod f.eks. hård hud eller specifik neglebehandling.

DKK 390,-

LILLE DELBEHANDLING

En lille delbehandling fokuserer på behandling af ét enkelt problem, hvor der kan være gener – f.eks. en ligtorn eller en hælrevne.

DKK 250,-

KOMPLICERET FODBEHANDLING/ SÅRBEHANDLING

Denne behandling følger samme skabelon som en almindelig fodbehandling – og fokuserer herfra på at behandle evt. sår.

DKK 695,-

SÅRBEHANDLING ALENE

Sårbehandling koncentrerer sig udelukkende om at afhjælpe og behandle sår.

DKK 250,-

BEHANDLING AF FODVORTER

DKK 350,-

Er du allerede i behandling hos Sus

DKK 275,-

BØJLEBEHANDLING UDEN HENVISNING (ORTONYXI)

Neglen klargøres, hvorefter Sus vurderer hvilken type bøjle, der bedst egner sig.

1 ny bøjle

DKK 350,-

Korrektion af 1 bøjle

DKK 250,-

Korrektion af 2 bøjler

DKK 350,-

FORUNDERSØGELSE FØR FREMSTILLING AF INDLÆG

Forundersøgelsen inkluderer en samtale om, hvilke behov du har, og hvilke gener du oplever. Herefter undersøges dine fødder grundigt, og det bliver aftalt hvilke indlæg, der skal til for at afhjælpe og aflaste. Der tages efterfølgende aftryk.

DKK 425,-

INDLÆG

Indlæg fremstilles specielt til dine fødder i klinikkens værksted og laves typisk i hånden. Før fremstilling af indlæg skal der foretages en forundersøgelse.

fra DKK 1300,-

FODSTATUS FOR DIABETIKERE

Grundig undersøgelse af foden og dens led.

DKK 515,-

KONTROL & EFTERSYN

Kontrol og eftersyn foretages typisk ved sår eller andre ømme traumer, som ønskes tilset specifikt.

DKK 175,-

GAVEKORT

Køber du et gavekort hos Sus, får den glade modtager en dejlig oplevelse og en skøn fornemmelse af velvære. Sus gør sig umage og leverer den bedste, professionelle behandling. Hun byder desuden på lidt at drikke, P5 spilles afdæmpet i baggrunden, og der behandles af erfarne og omsorgsfulde hænder. 

OBS: Gavekortet kan ikke konverteres til kontanter efter køb.

 

TILSKUD

Hos din bopælskommune kan du søge om tilskud til:

  • Fodbehandling til pensionister/ førtidspensionister, der kan få bevilget udvidet helbredstillæg (formuebestemt)
  • Indlæg, hvis der er bevilget tilskud efter serviceloven §112
  • Kompressionstrømper efter servicelovens §112.

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til:

  • Fodbehandling for gruppe 1 og 2 medlemmer
  • Bøjlebehandling for gruppe 1 og 2 medlemmer
  • Indlæg for gruppe 1, 2 og 5 medlemmer.

LIDER DU AF DIABETES

er det særlig vigtigt, at du er opmærksom på dine fødder. Diabetes kan nemlig påvirke dem, så der lettere opstår sår, koldbrand eller neuropati (følelsesløshed). Derfor bør du straks kontakte en fodterapeut, hvis du har mistanke om, at dine fødder har udviklet et problem. Desuden er den lægelige anbefaling, at du som diabetiker minimum får undersøgt dine fødder én gang årligt for at sikre deres sundhed.

 

LIDER DU AF LEDDEGIGT

kan du risikere, at dine fødder forandrer sig, fordi de påvirkes af sygdommen. Forandringen kan betyde, at dine fødder kommer ud af balance og bl.a. slider huden uhensigtsmæssige steder, som kan give dig smerter. Sus afhjælper gigtramte fødder ved hjælp af aflastninger, konkrete råd om fodtøj og evt. øvelser samt specialindlæg, så dine smerter lindres, og problemerne holdes i skak.